top of page

Ultraglide

SCHUIFPUI

NIEUWSTE EISEN

Het systeem is bedoeld voor de constructie van hef- en schuifdeuren en is aangepast aan de nieuwste eisen op het gebied van thermische isolatie, esthetiek en veiligheid. Het systeem maakt gebruik van een 22 of 28 mm brede thermische afstandhouder die is verrijkt met glasvezel. Thermisch en glas-inzetstukken verbeteren de thermische isolatie van de doorsnede.

ultraglide.png

MOGELIJKHEDEN

Het systeem maakt het mogelijk om constructies met zeer grote schuifvleugelafmetingen te creëren. Het maakt de productie van grote beglazingen mogelijk, wat een uitstekende verlichting van het interieur garandeert en de plaatsing ervan vergemakkelijkt, met behoud van de stabiliteit, functionaliteit en lichtheid van de constructie. Mogelijkheid om een- of tweekamerglas te monteren.

ultraglide.png
IMG_4425 (1).JPG
IMG_4397 (1).JPG
IMG_4418 (2).JPG
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

bottom of page