top of page

SK-45

VOORZETROLLUIK

GEMAKKELIJKE MONTAGE
De kast is kant en klaar voor de montage. De SK-45 rolluikkast wordt op de muur gemonteerd en het is niet nodig, om iets aan de constructie van de gevel te veranderen. Men kan dit rolluik gemakkelijk monteren in een reeds bestaand gebouw. Beschikbaar in elke RAL-kleur.

SK_45_33.png

GEÏNTEGREERDE VLIEGENHOR

Een uitvoering met een geïntegreerde vliegenhor is alleen mogelijk bij grotere kasten dan de 137mm grote kast

sk 45 specs.png
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page