top of page
WhatsApp Image 2022-10-24 at 5.04_edited.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul ons contactformulier (rechts) in of bel/mail direct! Vervolgens zullen Ben en Danny vragen een aantal foto’s van de bestaande situatie te sturen met daarop aangegeven wat bij benadering de maten zijn. Op basis hiervan sturen zij jou een richtprijs, inclusief plaatsing en afwerking. Wil je de producten alleen geleverd hebben? Dan kan dat natuurlijk ook. Happy Kozijnen biedt haar producten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

 

Vind je deze richtprijs interessant? Dan kan er bij jouw thuis afgesproken worden om wat voorbeelden te tonen, de profielen en de kleuren door te nemen en tevens zullen zij dan de exacte maten inmeten.
 

Omdat het inmeten van kozijnen een klus is waar veel aspecten bij komen kijken, is dit voor de meeste mensen zeer lastig. Dit realiseren wij ons heel goed. Vandaar dat wij graag nadat er een indicatieprijs is afgegeven bij jou langskomen om de kozijnen in te meten en de mogelijkheden verder te bespreken. Wij zullen dan onder andere de volgende aspecten op locatie bespreken: de profielkeuze, invulling van de draaiende gedeelten, waaronder de ramen en deuren. Ook de kleuren en eventuele ventilatiemogelijkheden zullen worden doorgenomen.

Inmeet service

Contact
bottom of page