top of page

Kozijnen

Op maat en helemaal in jouw stijl

Slim investeren bij continu hoger wordende energieprijzen

Door de hoge isolatiewaarde van (kunststof en aluminium) kozijnen kun je tot wel 30% besparen op jouw maandelijkse energierekening. Daarnaast zijn kunststof en aluminium kozijnen onderhoudsvrij, beter beveiligd en duurzaam met een levensduur van 25 tot 40 jaar. Begin nu met maandelijks besparen op energie én het vermeerderen van de waarde van jouw woning.

modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

4475.png
IMG_4463 (1).JPG
4525 (3).png
trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

IMG_4521 (1)_edited.jpg

Zelf de mogelijkheden ontdekken?

Of bel direct: +31 6 534 77 231.
Wij komen graag langs.

bottom of page