top of page

Patio PSK

SCHUIFPUI

Constructie 

Het voordeel van PSK-deuren is zonder twijfel dat ze een eenvoudige doorgang naar uw terras mogelijk maken, zonder dat uw ruimte aan functionaliteit inboet. PSK-deuren nemen binnen geen ruimte in wanneer ze worden geopend, waardoor u uw ruimte kunt plannen zoals u zelf wilt.

Speciale accessoires

Aangezien PSK-deuren worden vervaardigd op basis van standaard kunststof raam- en deursystemen, kunnen ze worden geleverd in een Aluplast-, Salamander- of Eko Sun-kleur naar keuze. Wij voorzien onze ramen en deuren van fineer aan een zijde, aan twee zijden of met de duo colour-formule. Gekleurde deuren zorgen voor een individueel, zeer fraai uiterlijk, dat u eenvoudig kunt aanpassen aan uw gevel of interieur.

Patio_uchyl.png
Patio.png
IMG_4425 (1).JPG
IMG_4397 (1).JPG
IMG_4418 (2).JPG
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

bottom of page