top of page

Rolluiken

Controleer de licht en warmte toegang tot jouw woning

Wil jij je kamer volledig verduisteren? Voorzie jouw ramen van een multifunctioneel rolluik. Ze zijn niet alleen zeer effectief om het zonlicht buiten de deuren te houden; daarnaast zorgen ze ervoor dat in de hete zomers de warmte buiten de deuren blijft. En vice versa: in de winter functioneren ze als een extra isolerende kracht, om de warmte lekker binnenhuis te houden. Hierdoor kun je ook nog eens flink besparen op de energierekening.

modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page