top of page

Smartslide

Constructie

Smart Slide zijn schuiframen, maar het innovatieve sluitmechanisme vergemakkelijkt de bediening, die dichtbij de oplossingen in de hefschuifdeursystemen komt. Er werd een TPE afdichting toegepast, waardoor een veel hoger warmteoverdrachtscoëfficiënt verkregen werd dan bij andere schuifsystemen.

smart slide.png
SCHUIFPUI

Inbouw

De inbouwdiepte is 140mm en de beglazingspakketten kunnen 41mm dik zijn. Dit betekent, dat een schuifpui op basis van het SmartSlide systeem niet alleen een goede functionaliteit heeft. Hiermee kunnen ook grote constructies gemaakt worden, die warm zijn.

IMG_4425 (1).JPG
IMG_4397 (1).JPG
IMG_4418 (2).JPG
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

bottom of page