top of page

Deuren

Ga voor moderne deuren en daarmee extra veiligheid voor jouw woning

Dagelijks loop je hem wel tegemoet, de deur.

Het visitekaartje van je woning. Je wilt natuurlijk dat de deur matcht met de stijl van jouw woning. Daarnaast is het ook belangrijk dat deze je veiligheid garandeert tegen inbraak, onderhoudsarm is en van de juiste isolatiewaarde is voorzien. Bij Happy Kozijnen vind je alle soorten voor- en achterdeuren om jouw woning te voorzien van de perfecte deur!

modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page