top of page

Exte Elite XT

elite 1.png

3-IN-1 SYSTEEM

De Exte Elite kast heeft drie uitvoeringen met betrekking tot de revisiedeksel: binnen aan de voorzijde of de onderkant van de kast en buiten aan de onderkant. Het voordeel van deze oplossing is, behalve de stalen versterking en de statische console, de mogelijkheid, dat men in deze kast ook lamellen van een buitenjaloezie kan toepassen.

CLICK CLACK

Het Click Clack-systeem is intuïtiever te bedienen, en het is gemakkelijker om de onderlat van de vliegenhor te vergrendelen en te ontgrendelen.

VOORZETROLLUIK
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page