top of page

Superial

ALUMINIUM KOZIJN

SYSTEEM

Het Superial System is vanwege zijn constructie bij uitstek geschikt voor de productie van ramen, buitenvitrines, draairamen, draai-en-kiepramen en kiep-en-schuiframen, alsmede naar binnen openslaande deuren op basis van een aangepaste raamvleugel. Ramen die met dit systeem zijn gemaakt, kunnen ook worden gebruikt om gevelsystemen te creëren.

Superial.png

Isolatie

Superial bereikt zeer goede thermische isolatieparameters. Dit alles dankzij speciale thermische inzetstukken die tussen de afstandhouders en rondom het glas worden geplaatst. Het systeem wordt zowel in woningen als in openbare gebouwen gebruikt. 

1.png
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

12.png
trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page