top of page

SYSTEEM

Steel Look is een raamsysteem waarmee solide en duurzame raamconstructies kunnen worden vervaardigd, bedoeld voor comfortabel dagelijks gebruik. Vanwege zijn specificaties is het uitermate geschikt voor de passiefbouw en energiezuinige bouw. Dit systeem leent zich uitstekend voor de bouw van éénvleugel- en tweevleugelramen die naar binnen opendraaien.

Steellook

Steel look.png
ALUMINIUM KOZIJN

Uitstraling

Dankzij de karakteristieke gladde en zeer slanke profielen kan het systeem worden toegepast in bijzondere projecten. Het komt ideaal tot uiting in vaste vitrines, op ruiten met enkel glas en op samengesteld glas. Steel Look profielen kunnen worden geleverd in elke kleur uit het RAL-palet en in houtachtige kleuren. Daardoor zijn de ramen van dit systeem altijd in harmonie met het uiterlijk van de gevel en het interieur.

1.png
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

12.png
trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page