top of page

Ecofutural

VOORZETROLLUIK

SYSTEEM


Stabiel, warm raam- en deursysteem met drie kamers. Ecofutural stelt u in staat om vitrines, ramen met enkele of dubbele vleugels, draai of kiepramen, naar binnen openslaande ramen en deuren met enkele of dubbele deuren te maken.

scaled - door lars.png

OPTIES

Ecofutural wordt toegepast op plaatsen met hogere warmte isolatienormen. Het systeem is verkrijgbaar in twee opties: Ecofutural i (met omtrekisolatie op de plaats waar het glas tegen het profiel aanligt) en Ecofutural i+ (met omtrekisolatie op de plaats waar het glas tegen het profiel aanligt en thermische isolatie in de ruimte tussen de afstandhouders).

ecofutural specs.png
1.png
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

12.png
trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page