top of page

Blockprofiel

Esthetiek
 

Blockprofiel NL-ramen (NL-kozijn + vleugel met Ideal 4000-profiel van klasse A) biedt u onbeperkte mogelijkheden bij het vormgeven van uw gevel en interieur. Onze ramen zijn verkrijgbaar in tientallen gladde en houtkleuren. Wij voorzien onze ramen van een fineerlaag aan één zijde, twee zijden of met de duo colour-formule. In dat laatste geval hebben de ramen verschillende kleuren aan de binnen- en buitenzijde. Zo krijgt u een harmonische gevel en kunt u uw kozijnen tegelijkertijd aanpassen aan uw interieur.

kunststof kozijn
blockprofil NL_edited_edited.png

Functionaliteit

Blockprofil NL-ramen zijn geschikt voor nieuwe en gerenoveerde gebouwen. Door de brede kozijnen met externe sponningen kunnen de ramen eenvoudig en op esthetische wijze in bakstenen huizen geïnstalleerd worden, zonder dat extra metselwerk vereist is. Door de grote stalen bepantsering in het kozijn kunt u deze inbouwen in grote constructies, met behoud van de desbetreffende statische parameters.

1.png
modena.png

Waarom Happy Kozijnen?

Happy Kozijnen is flexibel op het gebied van levering van verschillende soorten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niks is te gek, wij leveren elk gewenst kozijn op maat. Doordat onze productiefabriek buiten Nederland is gevestigd, kunnen wij dit voor een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege lage overheadkosten die met grote productie-aantallen worden gecombineerd. Wij garanderen kwaliteit. Doordat alles machinaal en via ingecalculeerde software geproduceerd wordt, zijn onze producten van topkwaliteit en kunnen wij alle kozijnen in verschillende hoeken, maten en kleuren voor u klaarmaken.

12.png
trieste.png

Dé leverancier van diverse kozijnen

Happy Kozijnen is dé specialist in het leveren van kunststof en/of aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en in raamdecoratie als rolluiken.

House and bicycle

Kwaliteit

Specialisten in duurzame en moderne grondstoffen, kunststof en aluminium. Tegen elk weer bestand en jarenlang onderhoudsvrij.

modena.png

Prijs

Doordat onze fabriek is gevestigd buiten Nederland, kunnen wij onze kozijnen tegen eerlijke en goede prijzen fabriceren. 

bottom of page